Upisi u grupu za buduće prvašiće

Grupa za buduće prvašiće je program namijenjen djeci koja na jesen polaze u 1. razred osnovne škole. U grupi se djeca, ali i njihovi roditelji pripremaju za polazak u školu, osvještavaju osjećaje vezane uz polazak u školu, vježbaju prostornu orijentaciju i snalaženje u prometu te razvijaju komunikacijske vještine. Predviđeno je 12 susreta koji će se odvijati u malim grupama dva puta tjedno tijekom lipnja i u prvoj polovici srpnja.

Programom su predviđena i dva susreta za roditelje s ciljem informiranja roditelja o vještinama bitnim za polazak u školu i kako kroz igru i zajedničke aktivnosti potaknuti razvoj vještina potrebnih za školu. Prije početka grupe obavit će se individualni inicijalni razgovori s roditeljima i djecom.

Pohađanje programa je besplatno.

Autorica i voditeljica programa je  Sandra Matijević, dipl. socijalna pedagoginja.

U okviru izdavačke djelatnosti Centra izdana je brošura namijenjena roditeljima djece predškolskog uzrasta. Publikaciju besplatno preuzmite ovdje. 

Prijaviti se možete na telefon 01/6231-734, mobitel 091/6231-734, e-mail info@centar-dmo-vg.hr, putem FB stranice ili osobno u Centru za djecu mlade i obitelj, Kurilovečka 48.

Prijave se zaprimaju do 26.svibnja 2023.g.

Moglo bi vas zanimati ...