UPISI U PROGRAM “PODRŠKA RODITELJSTVU”

U Centru za djecu, mlade i obitelj traju upisi u program „Podrška roditeljstvu“.

Grupa je namijenjena radoznalim roditeljima koji žele otkriti kako pristupiti roditeljstvu drugačije, preispitati svoj stil i način odgoja te razviti kvalitetniju komunikaciju i roditeljske vještine.

Program se odvija u malim grupama kroz 8 susreta koji se održavaju dva puta tjedno u večernjim satima od 1. do 24.srpnja 2024.g.

Po završetku grupnog dijela programa, roditelji će imati mogućnost  četiri (4) susreta individualnog savjetovanja/razgovora prema vlastitim potrebama. Sudjelovati mogu jedan ili oba roditelja. Grupu vodi Iva Bačurin, dipl. socijalna radnica, integrativna dječja psihoterapeutkinja.

Upisati se možete osobno u Centru, na telefon 6231-734, mobitel 091/6231-734 ili putem e-maila info@centar-dmo-vg.hr. Pohađanje programa je besplatno.

Prijave za grupu se zaprimaju do 25.lipnja 2024.godine.

2 komentara
17 lipnja, 2024

Poštovane,

Zanima me program „Podrška roditeljstvu“. Da li ima slobodno mjesto? U koje vrijeme posljepodne bi se to održavalo i ako imate već možda i dane održavanja?
Nadalje, od 15.7 – 20.7. nisam u Gorici te taj tjedan ne bi došla pa me zanima da li ipak mogu sudjelovati?

Srdačan pozdrav,
Marija Šebalj

18 lipnja, 2024

Poštovana, Hvala na interesu za grupu. Grupu je potrebno pohađati cijelo vrijeme, jer su sadržaji povezani. Predlažem da se upišete na grupu “Roditeljstvo na drugačiji način” koja će početi početkom studenog. Pratite naše stranice ili se odmah prijavite u nju. To je sličan program, također namijenjen usvajanju roditeljskih vještina. i voditeljica grupe je ista.
Lp

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati ...