POSJET STUDENATA SOCIJALNOG RADA IZ GRAZA

U četvrtak 25.travnja 2024.g. Centar za djecu, mlade i obitelj posjetili su studenti socijalnog rada s FH Joanneum Sveučilišta u Grazu, Austrija. Riječ je o jednom od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Austriji s oko 350 zaposlenih.

Studenti su, zajedno sa svojim mentoricama, došli u Hrvatsku zahvaljujući suradnji Sveučilišta u Zagrebu i u Grazu te su posjetili Studij socijalnog rada u Zagrebu kao i pojedine institucije koje se bave različitim područjima socijalnog rada.

Za posljednji dan posjeta odabrali su Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica – jedinstvenu instituciju u našoj zemlji koja provodi preventivne programe za sve članove obitelji.

Tijekom posjete studenti su razgledali Centar, čuli su o brojnim programima koje Centar nudi za članove zajednice, a ravnateljica Sanda Puljiz Vidović je prezentirala rad Centra. Studenti su postavljali brojna pitanja – zanimalo ih je kako programi u Centru funkcioniraju, koliki je odaziv, koje sve programe Centar nudi te su iskazali interes za nastavak suradnje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)