Dia Dobrinčić Korenjak

stručna suradnica za rad s djecom, mladima i obiteljima te opće i administrativne poslove

DIA DOBRINČIĆ  KORENJAK je stručna suradnica za rad s djecom, mladima i obiteljima te opće i administrativne poslove od 2011.godine. Završila je Studijski centru socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu. Redovito sudjeluje na stručnim predavanjima, seminarima i radionicama, a u Centar je došla 2006. godine kao volonterka.

U Centru je vodila programe „Sat razrednog odjela“ i „Znam drugačije“ , a autorica je i voditeljica programa „Igraonica za predškolce“, „Zimski kutak“, „Proljetni kutak“ , „Likovne grupe“ ,“Hokus-pokus“ i „Baby igra“. Osim grupnih programa, u Centru obavlja i administrativne i organizacijske poslove. Komunikacija s roditeljima, voditeljima  te drugim polaznicima programa njezina je svakodnevnica. Također, obavlja poslove službenice za informiranje.

Trenutno polazi interdisciplinarni  poslijediplomski specijalistički studij „Prava djece“ na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Profesionalni interesi su joj rani razvoj  i dječja participacija te je jedna od voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Velike Gorice.