VAŽNA OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA CENTRA ZA DJECU MLADE I OBITELJ VELIKA GORICA

Obavještavamo sve korisnike usluga Centra za djecu mlade i obitelj Velika Gorica da, kao ustanovu čiji je osnivač Grad Velika Gorica, od utorka 16.studenog 2021.g. vrijede posebne sigurnosne mjere radi zaštite pučanstva od zaraze i prijenosa te suzbijanja bolesti COVID-19. 

Odluka se odnosi na sve namještenike u javnim službama, kao i na korisnike i na pružatelje usluga koji pružaju usluge u sklopu Centra za djecu mlade i obitelj, a stariji su od 16 godina. Svi koji se nalaze u prostoru Centra moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili predočiti drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Osobe koje odbiju testiranju odnosno odbiju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, ne mogu ulaziti i boraviti u službenim prostorijama Centra.

Osobe koje će obaviti testiranje to mogu obaviti samo u ovlaštenoj ustanovi ili laboratoriju. Korisnici i pružatelji usluga koji nisu zaposlenici testiranje provode o vlastitom trošku. 

Tijekom boravka u prostorijama Centra sve osobe dužne su pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Za sve informacije pogledati na linku:

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20obvezno%20testiranje.pdf