FILMSKA VEČER U DJEČJEM TJEDNU

U četvrtak 06.listopada 2022. godine od 18:30 do 20:30 u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica organiziramo filmsku večer u povodu Međunarodnog tjedna disleksije, a u sklopu Dječjeg tjedna.

Dođite i pogledajte film The Secret (1992) s Kirkom Douglasem te kroz uvodno predavanje i raspravu saznajte nešto novo o disleksiji.

[VAŽNO!] film se prikazuje s engleskim titlovima

Prijave na na mobitel 091/6231-734, telefon 6231-734 ili e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili putem FB stranice Centra za djecu, mlade i obitelj. Broj mjesta je ograničen.

 

O filmu:

The Secret (Tajna) je američka televizijska drama iz 1992. u kojoj glume Kirk Douglas i Jesse R. Tendler o djedu Mikeu i njegovom unuku koji se bore s disleksijom.
Mike Dunmore je cijeli život čuvao svoju tajnu čineći sve da ne izađe na vidjelo, jer se sramio svog nedostatka. Zbog toga su osobni odnosi s njegovim sinom Patrickom napeti. Ipak, o njegovoj disleksiji je znala njegova pokojna žena i njegov najbolji prijatelj Thurgood koji su spremno čuvali njegovu tajnu. Međutim, kada njegov unuk Danny počne doživljavati iste probleme, Mike shvaća da svoju tajnu više ne može skrivati. Tada dobiva podršku iz okoline i dobrovoljno se kandidira za lokalne izbore. (IMDd)

[VAŽNO!] film se prikazuje s engleskim titlovima