UPISI U LJETNE PROGRAME

Dragi Velikogoričani,
i ove godine u Centru će se odvijati brojne radionice tijekom učeničkih  ljetnih praznika. Ukoliko želite razbiti dosadu, pronaći nove prijatelje, naučiti neke nove vještine ili jednostavno se dobro zabaviti, prijavite se za neki od sljedećih programa:

  • Likovnu radionicu (za učenike koji su završili od 1. do 8. razreda OŠ),
  • Origami radionicu (od navršenog 2. do 4. razreda),
  • Hobby art (od navršenog 5. do 8. razreda),
  • Hokus pokus (od navršenog 1. do 4. razreda),
  • Ljetni engleski (od navršenog 1. do 4. razreda),
  • Rad u drvu (od navršenog 4. do 7. razreda).

OBAVJEŠTAVAMO SVE RODITELJE DA ĆE LJETNE RADIONICE U CENTRU ZA DJECU MLADE I OBITELJ ZAPOČETI 6.SRPNJA I DA ĆE TRAJATI DO 31.SRPNJA (OSIM ZA PROGRAM “RAD U DRVU” KOJA ZAPOČINJE 1.07. I TRAJE DO 17.07.).

U MEĐUVREMENU PRATIMO UPUTE NACIONALNOG STOŽERA I HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO VEZANO UZ PANDEMIJU VIRUSA COVID-19.

Radionice će početi od 29.lipnja i  odvijat će se tijekom srpnja, a sudjelovanje je besplatno. Prijave se zaprimaju od 8.lipnja 2020.g. radnim danom od 8 do 15 sati. Možete se prijaviti putem web stranice, FB stranice Centra, telefonom na broj 6231-734 ili mobitelom na broj 091/6231-734.

Nakon što se prijavite, OBAVEZNO je da roditelj potpiše suglasnost/privolu za sudjelovanjem koju možete dobiti osobno u Centru ili preuzeti na http://centar-dmo-vg.hr/prijavnica/.  Suglasnosti/privole se moraju predati najkasnije do 19.lipnja 2020.g., jer u suprotnom gubite mjesto u grupi. Suglasnosti se mogu predati osobno u Centru, ubaciti u poštanski sandučić ili  ispunjene i potpisane skenirati i poslati mejlom na info@centar-dmo-vg.hr, pa na grupu donijeti original.

Molimo roditelje da za svako dijete  ispune posebnu privolu!